ESKİŞEHİR’DE ÇEKİLECEK, AMERİKA’DA YARIŞACAK

Eskişehir’de çekilecek olan StalkID internet dizisi Amerika’da düzenlenen Hollyweb Festivaline katılacak. Türkiye’de ilk internet dizisi olan Siyah Beyaz Gri’nin yapımcısı Gökhan Altuntaş tarafından çekilecek olan StalkID dizisinin çalışmalarına başlandı.

ESKİŞEHİR’DE ÇEKİLECEK, AMERİKA’DA YARIŞACAK
14 Aralık 2017 Perşembe 10:47

Ocak ayında yayına girecek olan ve gerilim psikolojisine dayanan öyküde bir dergide köşe yazarı olan, kadın ve hayvan hakları savunucusu Simay, özel bir şirkette çalışan hobi olarak da fotoğrafçılık yapan, organ nakline ihtiyacı olan insanlar için mücadele veren Alter ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesinde Komiser Yardımcısı olan Giray arasında geçmektedir. Stalk Id adında bir akıllı telefon uygulaması vardır. Uygulama son derece tehlikeli yönlendirmelerle insanları ağına düşürmektedir. Uygulamada kullanıcılara ilk başta küçük görevler verilip, görevleri başarıyla tamamladıktan sonra banka hesaplarına para yatırılmaktadır.

Stalk ID dizisinde birçok sosyal sorumluk projelerine yer verilecek,  işaret dili ve 12 dilde altyazıyla yayımlanacak. Füsun Demirel, Mete Erpek, Ergin Karadağ gibi ünlü oyuncular da yer alacak.

Türkiye’de ilk internet dizisini çeken ve StalkID dizisinin yönetmeni Gökhan Altuntaş, yaptığı açıklamada  “Streamy Awards” ödüllerinde 26Bin dizisiyle aday adayı olduğumuz için Hollyweb Festivaline katılım için davet almış olmaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Altuntaş  “Türkiye’de ilk defa bir internet dizisi olarak bu daveti alıyoruz. Uluslararası internet dizisi,  yılın en iyi internet dizisi, en iyi birinci bölüm, en iyi gizem/gerilim, en iyi yönetmen, en iyi senaryo, en iyi kurgu, en iyi müzik ve soundtrack  dallarında yarışacağız” dedi.

Dizinin ön hazırlıklarının tamamlandığını belirten Altuntaş, sponsorluk arayışlarının devam ettiğini diziyi başarılı bir şekilde çekip ülkemize ödül kazandırmak istediğini ve destek beklediğini söyledi.

Ödüller 8 Nisan’da California’da yapılacak olan Ödül Töreninde açıklanacak.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.