Eskişehir SEMPRE’de Unutulmaz Caz akşamı

Eskişehirliler ve Eskişehir’e özel olarak gelenler BIZZ BAND konseriyle caz’a doydular.

Eskişehir SEMPRE’de Unutulmaz Caz akşamı
18 Ocak 2018 Perşembe 12:18

Aslen Eskişehirli olan Dr. Aytek Şermet’in İstanbul’da işadamı arkadaşlarıyla kurduğu BIZZ BANDvazgeçilmez CazBand Grubu, 13 Ocak akşamı Eskişehir’in seçkin Akdeniz Restoranı’nda Eskişehirli dostlarına caz müziği ziyafeti sundu.

SEMPRE’nin yenilenen mekanında yenilenen menüsüyle , kaliteli caz müziğiyle buluşan konuklar eğlenceli ve lezzetli bir akşam geçirdiler ve en kısa zamanda tekrarını temenni ettiler.

Eskişehirli Dr. Aytek Şermet’in işadamlarından oluşan BIZZ BAND’ın vokalisti ise Aytek Bey’in dünya güzeli ve eğitimli kızı Ece Şermet idi.

SEMPRE’nin nefis yemekleri eşliğinde vokalde Ece Şermet, saksafonda Dr.Aytek Şermet, keyste Emre Tukur, basta Firuz Soyuer, davulda Selim Göksu Eskişehirlilere caz keyfi yaşattılar.

Kanatlı Ailesi’nden 3 kardeşin anneleri anısına yeniledikleri SEMPRE Mediterranean Cuisine’deki gecede Galatasaray Lisesi’nden dönem arkadaşları olan Firuzhan Kanatlı, Firuz Soyuer ve Eskişehir asıllı Dr. Aytek Şermet buluştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.