Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu başlıyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen ve birçok etkinliği bünyesinde barındıran Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 12’incisi başlıyor.

Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu başlıyor
31 Ağustos 2018 Cuma 16:00

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 12’ncisi,  1- 16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bu yıl Eti’nin kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Firuz Kanatlı’nın anısına düzenlenen sempozyum, her yıl olduğu gibi yine birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapacak. Açılışı 3 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da Eti Eski Fabrika alanında yapılacak sempozyumun açılış konserinde sanatçı İzel sahneye çıkacak. 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu bu yıl Türkiye’nin yanı sıra Şili (Catalina Vial), Ukrayna (Zuban Nataliya), Lübnan (Neville A. Salha), Güney Kore (Kim Jaekyu) ve Karadağ (Luka Rodojevic) ülkelerinden sanatçıların katılımı ile gerçekleşecek. Sempozyuma ülkemiz adına katılan sanatçılar ise Soner Pilge, Candan Güngör, Tuba Korkmaz, Emet Egemen ve Nida Olçar olacak.

Öte yandan her yıl olduğu gibi Osman Menteş torna gösterileri ile Eskişehirlilere görsel bir şölen sunacak. Menteş, 1 Eylül Cumartesi günü Hamamyolu Caddesi’nde, 2 Eylül Pazar günü ise Espark AVM önünde 17.00-19.00 saatleri arasında sanatını icra edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.