Eskişehir'de milli yas nedeniyle konser iptal edildi

"Avrupa ve Türk Film Müzikleri" konseri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısının ardından ilan edilen milli yas nedeniyle yapılmayacak

Eskişehir'de milli yas nedeniyle konser iptal edildi
15 Mayıs 2018 Salı 12:32

Eskişehir'de, bugün gerçekleştirilmesi planlanan "Avrupa ve Türk Film Müzikleri" konseri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısının ardından Türkiye'de ilan edilen 3 günlük milli yas nedeniyle iptal edildi.

Eskişehir Ticaret Odası'nda (ETO) yapılan açıklamaya göre, ETO bünyesindeki AB Bilgi Merkezi tarafından Avrupa Günü dolayısıyla şef Ender Sakpınar yönetimindeki Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası işbirliğinde Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde saat 20.00'de gerçekleştirilecek "Avrupa ve Türk Film Müzikleri" konseri milli yas dolayısıyla yapılmayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.