ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN BİR MÜZİK ZİYAFETİ DAHA

Eskişehir Ticaret Odası bünyesindeki AB Bilgi Merkezi bir kez daha Eskişehirlileri muhteşem bir konser ile buluşturuyor.

ESKİŞEHİR AB BİLGİ MERKEZİ’NDEN BİR MÜZİK ZİYAFETİ DAHA
14 Mayıs 2018 Pazartesi 13:58

9 Mayıs Avrupa günü kapsamında ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası iş birliğinde “Avrupa ve Türk Film Müzikleri” konseri 15 Mayıs 2018 salı günü saat 20.00’de Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde şehrimizdeki sanatseverlerle buluşacak.

Senfoni Orkestrasını Şef Ender Sakpınar yönetirken, Almanya, Avusturya ve Hollanda’da birçok festivalde, konserde ve orkestralarda yer alan, şef Kim Scharnberg'in gibi birçok besteci ile çalışmalar yürüten Seran Bilgi solist olarak yer alacak.

Tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşatacak olan konser hakkında değerlendirmede bulunan Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eleni Karaindrou, Fanfarai ve Antakya Medeniyetler Korosu gibi dünyaca bilinen sanatçı ve toplulukları yanı sıra şimdi de çok önemli gruplarla çalışmış muhteşem bir yetenek olan Seran Bilgi’yi Eskişehirli sanatseverlerle buluşturmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Unutulmaz Türk ve Avrupa film müziklerinin yer alacağı konser programında, hafızalardan silinmeyen sürpriz film müzikleri de yer alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.