Camın Büyüsü'nde sergi zamanı

Odunpazarı Belediyesi tarafından ‘Camın Büyüsü’ sloganı ile Kurşunlu Külliyesi’nde yer alan Sıcak Cam Atölyelerinde yapılan 6. Uluslararası Cam Festivali, sanatçıların konferans ve atölye çalışmaları ile devam etti.

Camın Büyüsü'nde sergi zamanı
29 Eylül 2018 Cumartesi 14:50

Festivalin dördüncü gününde Festivale Almanya’dan katılan SimoneFezer,konferans ve atölye çalışması gerçekleştirdi. Güne Sıcak Cam Atölyesi’nde verdiği konferans ile başlayan Fezer, cam sanatının inceliklerini anlattı. Gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında da bilgi veren Fezer, konferansın ardından atölye çalışmasına başladı. Gün boyunca cama şekil veren Fezer, bu süre içinde cam sanatının inceliklerini kendisini izlemeye gelen sanatseverlerle paylaştı. Fezer’e çalışmalarında Alexis Silk ve JosjaCaeciliaSchepman eşlik etti.

SimoneFezer’in atölye çalışması ile 6. Uluslararası Cam Festivali’ne katılan sanatçılar atölye çalışmalarını tamamladı. Festival boyunca JosjaCaeciliaSchepman, SimoneFezer ve Alexis Silk tarafından yapılan birbirinden eşsiz eserler, 30 Eylül 2018 Pazar Günü saat 18.30’da Odunpazarı Belediyesi Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde sergilenmeye başlayacak. 6. Uluslararası Cam Festivali bu sergi ile sona erecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.