BU PAZAR BİRAZ ANTİKA!

Bundan sonra her hafta Cumartesi günleri, antika meraklıları Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’ndeki ‘Eskişehir Sahaf ve Antikacılar Günü’nde buluşacak.

BU PAZAR BİRAZ ANTİKA!
27 Şubat 2019 Çarşamba 12:48

Tepebaşı Belediyesi ve Eskişehir Sanat Derneği’nin girişimleriyle koleksiyonerlerin, araştırmacıları ve antikacıların yeni buluşma yeri Özdilek Sanat Merkezi olacak. Pazarın açılışı 2 Mart Cumartesi günü saat 11’de gerçekleşecek ve her hafta cumartesi günü aynı saatte, aynı yerde kurulu olacak.  Her hafta farklı etkinlikler, kitap ve antika mezatları fotoğraf ve resim, kartpostal ve pul gibi koleksiyonların sergileri olacak. Sahaflar ise piyasada baskısı bitmiş, imzalı, eski eserleri satışa sunacak. Pazarı gezmeye gelen vatandaşlar ise evlerinden kitaplarını getirip sahaflarla takas yapabilecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.