“Bebeklerin Ulusu Yok” büyük ilgi gördü

Şair-yazar Ataol Behramoğlu’nun “Bebeklerin Ulusu Yok” adlı şiir kitabından uyarlanarak savaşın acımasızlığını gözler önüne seren tiyatro oyunu “Bebeklerin Ulusu Yok” 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününde Eskişehirliler ile bir araya geldi.

“Bebeklerin Ulusu Yok” büyük ilgi gördü
11 Aralık 2018 Salı 14:44

Ataol Behramoğlu’nun yazdığı, Özgür Efe Özyeşilpınar’ın oyunlaştırıp yönettiği ve oyunda Özyeşilpınar’ın yanı sıra Gamze Durmuş ile Nihan Ekitöz’ün oyuncuları arasında yer aldığı “Bebeklerin Ulusu Yok”, Odunpazarı Belediyesi tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günüde düzenlenen özel bir etkinlikle tiyatro severlerle buluştu. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde oynanan tek perde müzikli gösteriyi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi. 

Savaşa karşı barışın, ölüme karşı yaşamın, çaresizliğe karşı umudun anlatıldığı tiyatro oyunu, tiyatro severlerden tam not aldı.  Oyun sonunda Başkan Kurt, oyuncular ve seyirciyle selfie çektirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.