“Ateşden doğan” duvar objeleri sergisi sanat severlerle buluştu

Bütünsel sanat akımının temsilcisi olan Ender Güzey’in “ Ateşten Doğan” Duvar Objeleri Sergisi Eskişehirli sanatseverler ile buluştu.

“Ateşden doğan” duvar objeleri sergisi sanat severlerle buluştu
13 Ekim 2018 Cumartesi 14:27

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle deneysel sanat anlayışına açık uygulamalarını tuvallerden çıkarak maddenin anlam gücüne yükleyen Ender Güzey’in “Ateşten Doğan” Duvar Objeleri Sergisi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisinde açıldı. Serginin açılışına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tuna ve çok sayıda sanatsever katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Tuna, “ Ateşten Doğan” Duvar Objeleri eserlerini Eskişehir’de ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Ender Güzey’e teşekkür etti. Uygarlığın ateşten doğduğu gerçeğinden yola çıkarak uygarlıkların ve kavramların yarattığı kesişmeleri sanatına yansıtan Ender Güzey, “ Eskişehirliler çok şanslı, muhteşem bir kente sahipsiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen sanatçı kişiliğini Eskişehir’e yansıtmış.  Bu şehirde sanat çok büyük değer görüyor ve Eskişehir sanatın getirdiği bütün zenginlikleri yaşıyor. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen olmak üzere Eskişehirli sanatçı ve sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ender Güzey “Ateşten Doğan” Duvar Objeleri Sergisi 28 Ekim 2018 tarihine kadar Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisinde gezilebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.