ANADOLU KLARİNETLİ BEŞLİSİ MASAL ŞATOSU’NDA

Masal Şatosu, birbirinden güzel hafta sonu etkinlikleriyle çocukların ve ebeveynlerinin kaliteli zaman geçirmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

ANADOLU KLARİNETLİ BEŞLİSİ MASAL ŞATOSU’NDA
09 Nisan 2018 Pazartesi 11:15

Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Masal Şatosu, oda müziği etkinliğinde  bu hafta sonu Anadolu Klarinetli Beşli’sini ağırladı. Masal Şatosunda düzenlenen etkinlikte birbirinden yetenekli sanatçılar sanatseverlerle buluştu. Anadolu Klarinetli Beşlisini dinleyen  çocuklar ve aileleri keyifli vakit geçirdi. Konserde, keman sanatçısı N.Deniz Mumcu ve H.Bülent Akdeniz, viyola sanatçısı Mesut Tuncer,  çello sanatçıları Nur Ayday ve klarinet sanatçısı Kaya Kılıç sahne aldı. Çanakkale Türküsü, Sabahın Seherinde, Güzel Aşık gibi eserleri başarı ile seslendiren sanatçılar çocukların büyük beğenisini kazandı.

Masal Şatosu yetkilileri, Şato’da Müzik etkinliklerinin amacının hem çocuklara müzik sevgisini aşılamak hem de genç sanatçıları motive etmek ve deneyim kazanmalarına yardımcı olmak olduğunu ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.