Ahşap ile ateşin buluşması büyüledi

Odunpazarı Belediyesi tarafından Odunpazarı Meydanı’nda “The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi” sloganı ile düzenlenen 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali, 3 günü geride bıraktı.

Ahşap ile ateşin buluşması büyüledi
09 Mayıs 2018 Çarşamba 12:44

Odunpazarı Belediyesi tarafından “The Voice Of The Wood- Ahşabın Sesi” sloganı ile düzenlenen 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nin üçüncü gününde sanatçılar çalışmalarına devam etti. Eserlerin yavaş yavaş şekillenmeye başladığı 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’ne vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sanatçıların çalışmalarını izleyen vatandaşlar, sanatçılardan çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Festival alanında bulunan stantları da gezen vatandaşlar, alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri festival alanında müzik dinletisi gerçekleştirirken akşam saatlerinde  

ise İsviçreli sanatçı Jean Paul Falcioni ahşap ile ateşin buluşturan bir çalışmaya imza attı. Eserini oluştururken ateşten faydalanan Falcioni’nin çalışması ilgi topladı.

Vasilisa Chugunova (Rusya), Jean- Paul Falcioni (İsviçre), Ozan Uygan, Kutlu Alican Düzel, Mecit Çeliktaş, Kadir Ulus, İsmail Yıldırım, Haluk Rıza Şafak, Hakan Kemal Yurdusever, Çağdaş Erçelik, Cengiz Dönmez, Ayhan Tomak’ın sanatçı olarak katıldığı 4’üncü Uluslararası Ahşap Heykel Festivali’nde daha önce gerçekleştirileceği açıklanan tiyatro ve halk dansları gösterileri kötü hava koşulları nedeniyle iptal edildi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.