AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR ÖZDİLEK’E GELİYOR

Ailecek Şaşkınız Filminin Eskişehir Galası Özdilek Cinetime Sineması’nda Gerçekleşecek

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR ÖZDİLEK’E GELİYOR
28 Şubat 2018 Çarşamba 12:05

Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek AVM, Eskişehir’de birçok filmin galalarına ev sahipliği yaptı. Son günlerde adından söz ettiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Ailecek Şaşkınız filminin Eskişehir galası Özdilek Cinetime Sineması’nda gerçekleşecek.

5 Mart Pazartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek olan Ailecek Şaşkınız filminin galasında filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir sinemaseverlerle buluşacak. Oyuncularla sinemaseverlerle söyleyişi yapacaklar ve oyuncuların izleyenlere bir sürprizi olacak. Heyecanla beklenen galaya tüm Eskişehirliler ücretsiz olarak katılabilirler.

Ailecek Şaşkınız Filminin Konusu

Babasının şirketinin başına geçerek CEO’luk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhat'ın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhan'dır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elif'e gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhat'ı bir hayli zorlayacaktır...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.