‘AĞAÇLARIN GÖLGESİNDE’ ETOSANAT GALERİSİ’NDE

Seramik sanatçısı ve akademisyen Mine Poyraz’ın seramik sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri konuk ediyor.

‘AĞAÇLARIN GÖLGESİNDE’ ETOSANAT GALERİSİ’NDE
13 Ocak 2018 Cumartesi 14:09

ETOSANAT Galerisi 2018 yılının ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Seramik sanatçısı ve akademisyen Mine Poyraz’ın “Ağaçların Gölgesinde” isimli seramik sergisi ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılış törenine AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, ETO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Güler, yönetim kurulu ve meclis divanı, meclis üyeleri ile sanatseverler katıldı.

Serginin açılış töreninde konuşan ETO Başkanı Metin Güler, sanatın hayatı renklendirdiğini ve güzelleştirdiğini belirterek, ETOSANAT olarak bu vizyonla hareket ederek, şehrimizin kültür sanat hayatına katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise siyasetin, ekonominin, sanatın beraber büyüyen ve gelişen dinamikler olduğunu belirterek, fırsat buldukça kültür sanat etkinliklerine katılmaya, sanatçının ve sanatı destekleyen kurumların yanında olmaya çalıştığını dile getirdi.

ETOSANAT Galerisi’nde bulunmaktan da mutluluk duyduğunu kaydeden Günay, Eskişehir’in kültür sanat hayatına kattığı değerden dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti. Mine Poyraz’ın seramik sergisi 2 Şubat gününe kadar ETOSANAT Galerisi’nde sanatseverleri konuk edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.