Şehir tiyatrolarına Ankara'dan tam not

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Aslan Asker Şvayk” ve “Ermişler Ya da Günahkârlar” adlı oyunları ile gittiği Ankara Turnesinde kapalı gişe oynadı ve seyircinin büyük beğenisini kazandı.

Şehir tiyatrolarına Ankara'dan   tam not
13 Mart 2017 Pazartesi 15:59

Şehir Tiyatroları geçtiğimiz hafta boyunca Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Sahnesi’nde “Aslan Asker Şvayk” ve “Ermişler Ya da Günahkârlar” adlı oyunlarını dönüşümlü olarak sahneledi.Altı günde yedi kez izleyici ile buluşan ve tüm gösterimlerin biletleri çok önceden tükenen turne boyunca Ankaralı seyirciler, sanatçıları ayakta alkışladı. Toplam olarak 3500’ün üzerinde seyirci sayısına ulaşılan etkinlik süresince, tüm oyunları coşku ile izleyen Ankaralı tiyatro severler, oyunlar sonrası sanatçıları kutlamak ve fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler.Aralarında Prof. Dr. Ayşegül Yüksel, Atilla Sav, Gülşen Karakadıoğlu, Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödülleri Jüri Üyeleri, Ankara Sanat Kurumu Jüri Üyeleri, Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Üyeleri, Devlet Tiyatrosu’nun üst düzey yetkilileri, yönetmenleri ve oyuncularının da bulunduğu tiyatro dünyasından birçok ismin davetli olarak izlediği oyunlar, eleştirmenlerden ve sanatçılardan tam not aldı.Oyunlar sonrasında Ankaralı tiyatro severler, gerek Şehir Tiyatrosu sanatçıları ile sohbetleri sırasında gerekse sosyal medya aracılığı ile yazılı mesajlarıyla, tüm oyunları severek izlediklerini, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarını Ankara’da daha sık görmek istediklerini dile getirdiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.