‘Patron’ sahnede!

Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın birlikte rol aldığı 'Patron' isimli oyun, 2 Mayıs Salı akşamı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.

‘Patron’ sahnede!
21 Nisan 2017 Cuma 15:31

Tiyatro Şenay'ın, iki ünlü oyuncu Cemal Hünal ve Onur Şenay'ı tiyatro sahnesinde buluşturan yeni oyunu ‘Patron’, kara komedi bir mafya hikayesini sahneye taşıyor. Bir yol macerası olan oyunda; çocukluk arkadaşı iki kafadar Sadık (Cemal Hünal) ve Okan (Onur Şenay), Patron adını verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron'un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron'un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron'a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler. Jason Milligan'ın yazdığı, Türkçe çevirisini Cemal Hünal'ın yaptığı ‘Patron’un yönetmenliğini de Hünal üstleniyor. Müzik ve ses efektlerini Gülhan Eralp'ın büyük bir titizlikle hazırladığı, ışık tasarımını Cengiz Orhonlu'nun, dekor tasarımını Onur Şenay'ın yaptığı oyunun afiş fotoğraflarını Fethi Karaduman çekerken, afişi ise Berkcan Okar tasarladı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.