Müzik ziyafeti devam ediyor

Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası (ASO), Devlet Konservatuarı bünyesinde gerçekleştirdiği konser programlarıyla mart ayında da sahne almaya devam edecek.

Müzik ziyafeti devam ediyor
28 Şubat 2017 Salı 12:46

Şef M. Erdem Çöloğlu yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, konser solisti olarak piyano ile sahne alacak Oytun Eren’e eşlik edecek. Konserde, A. Schnittke’den “Piyano ve Yaylılar için Konçerto”, R. Wagner’den “Tristan ve İsolde Prelüd ve “Meistersinger Von Nürnberg Prelüd” eserleri seslendirilecek. Konser, 2 Mart Perşembe akşamı saat 20:00’de Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleşecek.
Oytun Eren kimdir?
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı ve Müzik Bölümü Başkanı olan Prof. Oytun Eren, çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Piyano Anasanat Dalı’nda sürdürmektedir.
Erdem Çöloğlu kimdir?
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç. Dr. M. Erdem Çöloğlu, çalışmalarını Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji Bölümü Genel Müzikoloji Anabilim Dalı’nda sürdürmektedir.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.