İF İSTANBUL ESKİŞEHİR’DE

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Şubat ayı içerisinde İstanbul Bağımsız Filmler Festivali (İF İstanbul) ile Eskişehir’de film festivali gerçekleştireceklerini duyurdu.

İF İSTANBUL ESKİŞEHİR’DE
16 Ocak 2017 Pazartesi 14:15

Odunpazarı Belediye Sineması’nda “Babamın Kanatları”  film gösterimi ve söyleşi programı gerçekleştirildi. 15 Ocak Pazar Günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan Odunpazarı Belediye Sineması'nda "Babamın Kanatları" filminin 14:45 seansına filmin yönetmeni Kıvanç Sezer de katıldı. Film gösteriminin ardından yönetmen Kıvanç Sezer ile söyleşi yapıldı. Söyleşiye Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve vatandaşlar katıldı. Yönetmenliğini Kıvanç Sezer’in yaptığı “Babamın Kanatları” filminde Menderes Samancılar, Musab Ekici, Kübra Kip ve Tansel Öngel rol aldı. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenen inşaat işçisi İbrahim karakterinin zihninde ki “Yaşamı mı, ölümü mü?” sorularının işlendiği film seyircilerden tam not aldı. Söyleşide Yönetmen Sezer filmin senaryosundan, çekim aşamaları ve yaşadıklarıyla ilgili bilgiler verdi. Yönetmen Sezer, seyircilerden gelen soruları da yanıtladı. Başkan Kurt, “Odunpazarı ilçesinde bir sinema salonu yoktu. Biz “Başka Sinema” ile Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde bu eksiği kapattık. Yazlık sinema uygulamalarımız ile mahallelerde, okullarda ve alanlarda film göstermeye çaba sarf ediyoruz. Bunları yapmaya devam edeceğiz. Şuradan bir müjde vermek istiyorum. Şubat ayı içerisinde İstanbul Bağımsız Filmler Festivali (İF İstanbul) ile film festivali gerçekleştireceğiz. Hepinizi festivalimize bekliyorum” dedi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.