HIZLI OKUMANIN KİTABINI YAZDI

"Anlayarak Hızlı Okuma" kitabının yazarı Eskişehirli Gülseren Şenyüzlü, Tepebaşı Belediyesi 'Hanımeli Sokak'ta okuyucuları ile buluşarak kitabını imzaladı.

HIZLI OKUMANIN KİTABINI YAZDI
09 Mayıs 2017 Salı 15:42

Eğitimci yazar Gülseren Şenyüzlü, 'Anneler Günü'nde okuyucularla buluştuğunu belirterek, "Güçlü, çalışkan kadınların yer aldığı bu sokakta okuyucularla buluştum. Kitapta, hızlı okuma teknikleri yer almaktadır. Göz alıştırmaları ve uygulamalarla bu kitap, adeta bir kurs mahiyetindedir. Göz alıştırmaları hızlı okumayı sağlarken, göz sağlığımızı da korumaktadır. Bu alıştırmaları yapan kişilerin gözleri bozuksa, görme sağlığında zamanla iyileşmede görülmektedir. Yavaş okuyan kişilerde; beyin araya farklı düşünceleri yerleştirdiği için, verimli okuma da gerçekleşmiyor. Toplum olarak her alanda, daha hızlı olmak zorundayız" dedi.


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.