Farkli bir çalışma Rölyef

Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu öncülüğünde kurs öğretmeni rölyef sanatçısı Neşe Kalınbacak tarafından rölyef kursu veriliyor.

Farkli bir çalışma Rölyef
20 Ocak 2017 Cuma 21:21

Rölyefin, genellikle tarihi yapıların veya insan figürlerinin, modele uygun çalışmaların yardımcı malzemeler ile tabloya boyut vererek yerleştirilmesi anlamına geldiğini belirten kurs öğreticisi Neşe Kalınbacak, “Rölyef kursumuz eylül ayında başladı ve bu yıl haziran ayında bitecektir. Kurs sonunda, yaptığımız çalışmalar açılacak olan sergide, sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Kursumuzda, kağıt rölyef, tuval bezinden rölyef, kağıttan rölyef takıları yapıyoruz. Amacımız, kursiyerlere sanata yöneltme ve meslek kazandırmadır. Şuan da 15 kursiyer öğrencimiz var. İlerleyen günlerde daha çok kursiyerlere ulaşacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.