ESKİŞEHİR’DE DOSTLUK RÜZGARI ESECEK

Pet Holding’in katkıları ve birbirinden değerli solistlerin katılımı ile Japonya-Türkiye Dostluk konseri Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde Eskişehirliler ile buluşacak.

ESKİŞEHİR’DE DOSTLUK RÜZGARI ESECEK
18 Ocak 2017 Çarşamba 16:14

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası orkestra şefliğini Ender Sakpınar’ın yapacağı harika bir konsere hazırlanıyor. Solist Hakan Aysev, Atsuko Suetomi, Göksel Baktagir ve Feryal Türkoğlu’nun katılımı ile Japonya-Türkiye Dostluk Konseri 20 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Pınar Köksal bestelerinin seslendirileceği konsere Eskişehirlilerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri biletlerin tükenmek üzere olduğunun altını çizerek, tüm Eskişehirlileri konsere davet ettiler.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.