Dostluk Konseri sanatçılarından Büyükerşen'e ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın ‘Japonya-Türkiye Dostluk Konseri’ne katılan sanatçılar Hakan Aysev, Atsuko Suetomi, Göksel Baktagir ve Feryal Türkoğlu ve Şef Ender Sakpınar prova sonrası Başkan Büyükerşen’in konuğu oldular.

Dostluk Konseri sanatçılarından Büyükerşen'e ziyaret
19 Ocak 2017 Perşembe 16:22

Anıların tazelendiği ziyarette sanatçılar Büyükerşen’i başarılarından dolayı kutladılar.Büyükşehir Belediyesi ile Pet Holding’in katlılarıyla düzenlenen ‘Japonya-Türkiye Dostluk Konseri’nde yer alacak olan sanatçılar, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler.Ziyarete, Japon Koto sanatçısı Atsuko Suetomi, Tenor Hakan Aysev, Soprano Feryal Türkoğlu, Kanuni Göksel Baktagir ile Senfoni Orkestrası’nın Şefi Ender Sakpınar katıldı. Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezin’deki konser provası sonrası yapılan ziyarette, sanatçıların Başkan Büyükerşen ile yaşadıkları anılar sohbetin ana konusuydu. Konuklar, Büyükerşen’in Eskişehir’de gerçekleşen büyük değişimin mimarı olduğunu belirterek, başarılarından dolayı ve sanata yaptığı katkılar nedeniyle kendisine teşekkür ettiler. Sanatçılar ziyaret sonrası, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ve Kurtuluş Müzesini gezdiler.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.