Çocuklar İbiş ile güldü

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu’nun sahnelediği İbiş’in Şen Mahallesi adlı orta oyunu, Çukurhisar Belde Evi’nde çocuklarla buluştu.

Çocuklar İbiş ile güldü
19 Şubat 2017 Pazar 14:22

Çukurhisarlı çocuklar, İbiş’in Şen Mahallesi adlı orta oyunu büyük bir heyecanla izlediler. Çukurhisarlı çocuklara yönelik konserler, tiyatrolar, eğitimler ve çeşitli sosyal projeler ile Çukurhisar sakinlerini belde evinde buluşturan Tepebaşı Belediyesi, çocukları da ihmal etmiyor. Kurulduğu günden bu yana birçok oyunu sahneleyen ve Türkiye’nin çeşitli illerinde Tepebaşı’nı temsil eden Tepebaşı Gençlik Tiyatrosu, Çukurhisar’da çocuklar için İbiş’in Şen Mahallesi’ni oynayarak, onlara tiyatroyu sevdirmeye katkı sağladılar. Daha önce de birçok oyun izleyen çocuklar, keyifli bir hafta sonuna İbiş’in Şen Mahallesi’nde girmiş oldular.
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.