Beş dilde aşk şarkıları büyüledi

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında Sevgililer Gününe Özel 5 Dilde Aşk Şarkıları seslendirildi. Eskişehirli sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde konuk solist Elif Melda Yılmaz’ın büyülü sesi ile dile getirdiği aşk şarkıları konser sonunda ayakta alkışlandı.

Beş dilde aşk şarkıları büyüledi
18 Şubat 2017 Cumartesi 11:56

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası unutulmayacak bir konsere daha imza attı. 14 Şubat Sevgililer Gününe özel düzenlenen konserde orkestraya vokalist Elif Melda Yılmaz eşlik etti. Orkestra şefliğini 2015 yılında Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından ‘Yılın Orkestra Şefi’ seçilen Aytuğ Ülgen’in yaptığı konser Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı’nda düzenlendi. Salonu dolduran sanatseverler Elif Melda Yılmaz’ın 5 ayrı dilde söylediği aşk şarkıları ile duygusal bir gece yaşadı.2013 yılında Uğur Mumcu Özel Ödülü ile Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Ödülleri jürisi tarafından ‘Yılın Kadın Sanatçısı’ ve ‘Müzikal Dalında En Başarılı Kadın Oyuncu’ seçilen Elif Melda Yılmaz, Eskişehir’deki kültür sanat hayatının diğer şehirlerden çok farklı olduğunu ifade etti. Aynı zamanda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları kurucu oyuncularından da olan Yılmaz, konser sonunda Eskişehirliler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.