BAŞKAN KURT TİYATRO SAHNESİNDE

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü 6’ncı tiyatro oyunu olan “Tutuklu Şiirler” adlı tiyatro oyununun prömiyeride Başkan Kurt sahne alacak.

BAŞKAN KURT TİYATRO SAHNESİNDE
09 Nisan 2017 Pazar 15:05

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü, yeni bir tiyatro oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.  Gençlik yıllarında Aziz Nesinin “Toros Canavarı” isimli tiyatro oyununda yer alan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da, prömiyere özel tiyatro oyununda yer alacak ve şiir okuyacak. Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü 6’ncı tiyatro oyunu olan “Tutuklu Şiirler” adlı tiyatro oyununun prömiyeri, 10 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 20.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezinde gerçekleşecek.Yönetmenliğini Kıvanç Pehlivanoğlu ve Elçin E. Karaahmet’in yaptığı Tutuklu Şiirler’in oyuncuları ise şu isimlerden oluşuyor: “Ahmet Kayaarası, Büşra aslan, Derya Dobrişan, Funda Anatürk, Ömer Burak Ünal ve Özer Gökmen. "Tutuklu Şiirler’de; Sabahattin Ali, Nazım Hikmet Ran, Ataol Behramoğlu, Atilla İlhan, Can Yücel, Ahmet Arif gibi usta şairlerinin eserlerinden seçmeler, görsel bir şölenle izleyiciler ile buluşacak. Cezaevi günleri ve oradan dünyaya uzanan umut seslenişleri Tutuklu Şiirlerin ana temasını oluştururken, "Tutuklu" Şiirlerde en ünlü şairlerden ortak noktaları olan cezaevi, haksızlık, hasret ve aşk duygularını bir araya getirdi.Tutuklu Şiirlerin, biletleri kültür merkezlerinde satışa sunuluyor.
 


Etiketler; #kazım kurt
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.