ATLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASI

Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı Nazan Pamuk’un “Atların Büyülü Dünyası” resim sergisi Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açıldı.

ATLARIN BÜYÜLÜ DÜNYASI
11 Mayıs 2017 Perşembe 14:51

Sosyal Sorumluluk projelerine önem veren ressam Nazan Pamuk “ Atların Büyülü Dünyası” sergisi ile Eskişehirli sanatseverlerle buluştu. Çeşitli müzayede ve galerilerde eserleri sergilenen Ressam Nazan Pamuk, eserlerini sanatseverlerle paylaşmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde açılan sergide Nazan Pamuk’un en yeni eserleri sergiye sunuldu. “Atların Büyülü Dünyası” resim sergisinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve çok sayıda sanatsever katıldı. Eskişehir’in kültür sanat şehri olduğunun altını çizen Başkan Büyükerşen emeklerinden dolayı Nazan Pamuk’u tebrik etti. “Atların Büyülü Dünyası” resim sergisi 23 Mayıs tarihine kadar Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde sergilenecek.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.