'Ara ki Bulasın' sağlıkçılar için perde dedi

Usta tiyatro sanatçısı Ayşen Gruda’nın süpervizörlüğünü yaptığı, Elvan Gruda’nın uyarladığı, Yılmaz Gruda’nın ise yönetmenliğini yaptığı “Ara ki Bulasın!” adlı tiyatro oyunu seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

'Ara ki Bulasın' sağlıkçılar için perde dedi
26 Aralık 2016 Pazartesi 16:41

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde “Ara ki Bulasın!” adlı tiyatro oyununu izledi. Etkinliğe Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, SES Eskişehir Şube Başkanı Yalçın Mutlu ve çok sayıda SES üyesi katıldı. Oyunu izleyen SES üyeleri kendilerine bu imkanı sağlayan Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt’a teşekkür etti. Oyun başlamadan önce konuşma yapan Başkan Kurt, sağlık emekçilerinin ciddi bir iş yaptığını belirtti. Sahne ve salonlarının herkese açık olduğunu söyleyen Başkan Kurt, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bu tiyatro Eskişehir’in Odunpazarı’nın tiyatrosu. Sahnemiz ve salonlarımız herkese açık. Her şeye rağmen, demokrasi ve insan hakları için sanatı desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye’nin bugün geldiği noktayı, bugünden sonra geleceği noktayı da düşünerek değerlendirmek lazım. Önümüzdeki günlerde çok farklı bir mücadelenin içinde olacağız. Umarım hep birlikte oluruz ve o mücadeleden yine hep birlikte zaferle çıkarız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iyi seyirler diliyorum.”
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.