AKAUM'dan 'Kadına Dair' sergi

Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlediği "Karma" adlı sergi ve "Ne Dirilerle Yoldaşım Ne de Ölülerle" adlı tiyatro gösterimi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Sergi Salonunda sanatseverlerle buluştu.

AKAUM'dan 'Kadına Dair' sergi
09 Mart 2017 Perşembe 12:57

"Ne Dirilerle Yoldaşım Ne de Ölülerle" adlı tek kişilik tiyatro gösterimi, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanı Arş. Gör. Fatma Kandemir tarafından sahnelendi. Alkışlarla biten gösterimin ardından Anadolu Üniversitesi Kadın Çalışmaları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zerrin Sungur Taşdemir günün anlam ve önemine dair, "Öncelikle buraya katılım sağlayan tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza, etkinlikte emeği geçen tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Şiddetin olmadığı, kadın ve eşitlik adına normalleşen bir dünya diliyorum. Umarım sanatla ve edebiyatla daha çok uğraşabildiğimiz bir dünyaya kavuşuruz" ifadelerini kullandı.Doç. Dr. Taşdemir'in konuşmasının ardından katılımcılar, sergilenen eserleri inceledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.