YSK’YI PROTESTO EDEN ÖĞRENCİLERE MÜDAHALE

Anadolu Üniversitesinde referandum sonuçlarını protesto etmek isteyen öğrenciler ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı.

YSK’YI PROTESTO EDEN ÖĞRENCİLERE MÜDAHALE
19 Nisan 2017 Çarşamba 14:04

Olay, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesinde bulunan Yeni Yemekhanede yaşandı. Referandum sonuçlarını protesto etmek ve akşam saatlerinde gerçekleştirecekleri eylemin duyurusunu yapmak isteyen yaklaşık 20 kadar öğrenci burada bir araya geldi. Bir süre kaşık ve çatallarla masalara vurarak ses çıkaran öğrenciler ve güvenlik görevlileri arasında sözlü tartışma yaşandı. Öğrencilerin protestosunu devam ettirmesiyle birlikte sözlü münakaşa kısa sürede arbedeye dönüştü.
Kısa süren arbedenin ardından öğrenciler dışarıya çıkarken yemekhanedeki bazı öğrenciler de güvenlik görevlilerine ve yapılan müdahaleye tepki gösterdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.