YSK Referanduma hazırlanıyor

Anayasa değişikliği teklifinin ikinci tur görüşmeleri devam ederken, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) olası bir referandum için ‘oy verme kabini ve aparatları’ ihalesi açtı.

YSK Referanduma hazırlanıyor
20 Ocak 2017 Cuma 10:21

8 maddelik teklife ilişkin görüşmelerin ilk turunda tüm maddeler kabul edilmiş, ikinci turundaki ilk yedi madde dün gece Meclis’te kabul edilmişti. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, bugün katıldığı 24 TV yayınında anayasa değişikliği ile ilgili referandumun 2 ya da 9 Nisan’da söylemişti. Resmi Gazete’de yayınlanan ilanda ‘muhtelif cins ve miktarda oy verme kabini aparatları ile kabin ana gövde ve giriş bezi’ satın alınması için ihalenin açıldığı ifade edildi.Devlet Malzeme Ofisi’nin ilanında, “Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı ihtiyacı muhtelif cins ve miktar Oy Verme Kabini Aparatları ile Kabin Ana Gövde ve Giriş Bezinin kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine ve numunelerine uygun olarak, Ofisimiz tip ticari şartnamesi ile ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır” dendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.