YILBAŞINDA OTOPARKLAR ÜCRETSİZ

Büyükşehir Belediyesi, Yılbaşı kutlamaları için dört caddedeki otoparkların 31 Aralık 2016 saat 18.00’den 2 Ocak 2017 sabah saat 08.00’e kadar ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı.

YILBAŞINDA OTOPARKLAR ÜCRETSİZ
26 Aralık 2016 Pazartesi 13:02

Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl kutlamalarında vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla bazı park alanlarının ücretsiz olarak hizmete sunulacağını duyurdu.  Eskişehirliler, 31 Aralık 2016 Cumartesi günü saat 18.00’den 2 Ocak 2017 sabahı saat 08.00’ e kadar Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Sakarya Caddesi ve Fabrikalar Caddesi’nin üzerindeki park yerlerini ücretsiz olarak kullanabilecek. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yeni yıl kutlamalarında ücretsiz otopark hizmetinin vatandaşların yılbaşı alışverişlerini ve kutlamalarını kolaylaştırması amacıyla hayata geçirildiğini söylediler.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.