YEŞİLAY HAFTASI KUTLANIYOR

Eskişehir’de Yeşilay Haftası, bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir yaşama dikkat çekmek amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında ‘Bir söz ile başlar her şey’ sloganı ile kutlanacak.

YEŞİLAY HAFTASI KUTLANIYOR
28 Şubat 2017 Salı 17:12

Yeşilay Şube Başkanı Sıtkı Karaca, her yıl Mart ayının ilk haftasında kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla açıklama yaptı. Karaca,  bağımlılık ve zararlı alışkanlıklarla mücadelede toplumu harekete geçirmek amacıyla düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi verdi. Karaca, kutlamaların bu sene ‘Bir söz ile başlar her şey’ sloganı ile gerçekleşeceğini söyledi.  Kutlamaların startını karikatür sergisi ile vereceklerini anlatan Karaca bir hafta boyunca yürüyüşler, bisiklet turları, seminerler ve konferanslar gerçekleştireceklerini aktardı.
Yeşilay Haftası boyunca gerçekleşecek etkinlikler şöyle:
-1 Mart Çarşamba günü saat 11.00’de Neo Plus Outlet AVM’de karikatür sergisi açılacak
-1 Mart Çarşamba saat 13:30’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte Türk Dünyası Başkenti Dede Korkut Parkı’nda  ‘sağlıklı yaşam koşusu’
- Kanatlı AVM’de kum boyama (hafta boyunca saat10:00’da)
- 5 Mart Pazar saat 10:00’da Espark AVM’den başlayacak bisiklet turu
-5 Mart Pazar saat 13:00’de Adalar’dan başlayan sağlık yürüyüşü Hamamyolu’nda sona erecek
-3 Mart Cuma ve 4 Cuma saat 10:00’da Çarşı Camii yanında Yeşilay standı açılacak
-Yeşilay Yönetim kurulu üyesi Klinik Psikolog Mehmet Dinç 7 Mart  Salı günü saat 19.30 ‘da  Tepebaşı Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde  ‘internet bağımlılığı ve ailem’ konulu konferans verecek
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.