YAĞMURUN ALTINDA ADALET DİYE HAYKIRDILAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Adalet” pankartı ile Ankara'da  başlattığı yürüyüşe Eskişehir'den  de destek geldi.

YAĞMURUN ALTINDA ADALET DİYE HAYKIRDILAR
15 Haziran 2017 Perşembe 20:09

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun “Adalet” pankartı ile Ankara'da Güvenpark'ta  başlattığı yürüyüşe Eskişehir'den  de destek geldi.CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in de katıldığı yürüyüş  Adalar Migros önünden başlayıp, sağanak yağmura rağmen  Espark önüne kadar devam etti.



Espark önünde son bulan yürüyüşte açıklama yapan CHP İl Sekreteri Betül Duman şu ifadelere yer verdi:
'' Biliyoruz ki iyiler eninde sonunda kazanır tarih kötüleri zalimleri değil direnenleri yazacak, özgürlük, eşitlik ve demokrasi bu topraklara gelene kadar korkmayacağız, susmayacağız, durmayacağız. Daha sonra yürüyüşe ilişkin Esgazete’ye konuşan CHP Milletvekili Utku Çakırözer, şunları söyledi: “Tek isteğimiz özgürlük, tek isteğimiz adalet, tek isteğimiz demokrasi, Kılıçdaroğlu bu sabah karada yürüyüşe başladı. Enis Berberoğlu’nun tutuklanması artık bardağı taşıran son damla oldu, gazeteciler cezaevinde CHP Milletvekili cezaevinde, akademisyenler cezaevinde Türkiye’de sadece ve sadece hukuk devleti olsun demokrasi olsun diye svil itaatsizlik başlattık. Bugün Ankara da yürüdük önce şimdi de Eskişehir’de birçok sivil toplum örgütü dernek üyesi Eskişehirli ile birlikte yürüdük yağmur altında bu demokrasi inancımızı daha çok arttırdı. Yarın 10’da Ankara’dan yine yürüyüşe geçiyoruz Kazan’a doğru, daha sonra da Bursa’ya geçeceğiz. Be bunu düzenleyen CHP il örgütüne ve yürüyüşe katılan herkese içten teşekkür ediyorum.”


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.