VEFA BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

AK Parti Teşkilatı üçüncüsü düzenlenen vefa yemeğinde bir araya geldi.

VEFA BULUŞMALARININ ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ
13 Haziran 2017 Salı 23:07




BUNDAN SONRA BİR OY DAHİ ÇOK ÖNEMLİ
Çok sayıda partilinin katıldığı gecede ilk olarak konuşan İl Başkanı Dündar Ünlü sözlerine teşkilatın tüm kollarına teşekkür ederek başladı.  Birliktelik ve vefa yemeğinin geleneksel hale gelmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Ünlü, partililere seslenerek, “Sizler her zaman bu mücadelenin içinde oldunuz. 16 Nisan referandumunda bizzat sahalara inerek ciddi bir mücadeleye giriştiniz. Bundan sonraki süreçte yüzde 50+1 almamız gerekiyor. Bir oyun dahi büyük önem taşıdığını bilerek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah önümüze koyduğumuz hedeflere ulaşacağız” dedi.


GÜNAY “HIZ KESMEDEN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRECEĞİZ”
Dündar Ünlü’nün ardından konuşma yapan Milletvekili Emine Nur Günay ise çalışmaların aynı disiplin ve özveri ile devam edeceğini belirterek, “AK Parti’yi AK Parti yapan teşkilatlarımız hız kesmeden çalışmalarını sürdürecek. Milletimizin bize verdiği güç ile bütünlüğümüz bozulmadan güçlü türkiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 15 yıldır devam eden bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.  
 
KARACAN NEDEN KATILMADI? 
Eskişehir AK Parti Milletvekili ve MKYK Üyesi Harun Karacan’ın komisyon çalışmaları devam ettiği için iftar programına katılamadığı bildirildi.  
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.