Vali Çelik ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Azmi Çelik, Baro Başkanı Rıza Öztekin ile Devlet Malzeme Ofisi Bölge Müdürü Hayati Kayabaş'ı makamlarında ziyaret etti.

Vali Çelik ziyaretlerini sürdürüyor
06 Ocak 2017 Cuma 16:59

Yoğun işleri arasında fırsat buldukça kurum ve kuruluşları ziyaret ederek yakından tanımaya çalışan Vali Azmi Çelik, Baro Başkanı  Rıza Öztekin’i ve Devlet Malzeme Ofisi Bölge Müdürü Hayati Kayabaş’ı makamlarında ziyaret etti.
İlk ziyaretini Baro Başkanı Öztekin’e gerçekleştiren Vali Çelik, ortaya çıkan anlaşmazlıkların hukuki yönden çözülmesine ve vatandaşları mahkemelerde temsil edilmesine yardımcı olan avukatlık mesleğinin önemine dikkat çekti. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Öztekin de, yapılan çalışmalar hakkında Vali Çelik’e bilgi verdi.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.