VALİ AĞABEYLİK YAPMALI

Odunpazarı Belediye Başkanı Eskişehirlilere seslendi: Eskişehirspor tekrar düşerse bir daha toparlaması çok zor. Herkes elini taşın altına koymalı.

VALİ AĞABEYLİK YAPMALI
06 Aralık 2016 Salı 18:40

Odunpazarı Belediyesi Aralık ayı Meclis toplantısı 24'üncü birleşim 1'inci oturumu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Kurt Eskişehirspor'un son zamanlarda yaşadığı sıkıntı ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Kurt, "Eskişehirspor bizim için çok önemli bir değer. Bu değere sahip çıkmalıyız. Şu anda hesapta olmayan, kongre süresinde ibralaşma çizgisinde belli olmayan alacaklar sonucunda Eskişehirspor bu sıkıntıları yaşamıştır. Eskişehirspor’un, iş adamlarının ve duyarlı kesimlerin desteğine ihtiyacı vardır. Partiler olarak Eskişehir'i yönetenler olarak bu konuda ciddi bir uzlaşmaya varabileceğimizi düşünüyorum. Vali, Eskişehir'i toparlamalı ve aranan taze kanı acil bir şekilde bulmalıdır yani ağabeylik yapmalıdır. Eskişehirspor tekrar düşerse bir daha toparlaması çok zor. Burada Eskişehir’e herkes destek çıkmalı, herkes elini taşın altına koymalı. AKP’li arkadaşlarda umuyorum ki gerekli yerlere gerekli uyarıları yaparlar” dedi.  Başkan Kurt’un yanı sıra CHP Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıktı Saraç’ta Eskişehirspor’un zor günler geçirdiğini ve bu zor günlerin hep birlikte verilecek destekler sonucunda aşılabileceğini ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.