USLUER SALVADOR DALİ SERGİSİNİ GEZDİ

CHP Eskişehir Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, referandum çalışmaları nedeniyle açılışına katılamadığı Salvador Dali sergisini gezdi.

USLUER SALVADOR DALİ SERGİSİNİ GEZDİ
29 Nisan 2017 Cumartesi 13:42

Eskişehir'in kültüre ve sanata verdiği değerin gurur verici olduğunu söyleyen Usluer, " Türkiye'de gittiğimiz her şehirde Eskişehir'imiz bizim göğsümüzü kabartıyor. Ankara'da, İstanbul'da gördüğümüz dostlar ne kadar şanslı olduğumuzu söylüyor. Dali Eskişehir'e gelmiş tabi ki şanslıyız. Bizim böyle sanata ve kültüre değer veren belediyelerimiz olduktan sonra daha çok gurur duyarız" dedi. Belediyeciliğin yalnızca kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını ifade eden Usluer, " Toplumun gelişimine katkıda bulunmak, medeniyetle iç içe bir yaşam sağlamak yani dünya insanı olma yolunda yapılacak en önemli şey sanatla iç içe olmaktır. Biz bu şehirde belediyelerimiz sayesinde dünya insanı olmanın özgürlüğünü yaşıyoruz. Bu şehir tüm ülkeye örnek olmalı"  dedi.​

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.