Umutların dile getirilebildiği 8 Mart dilediler

Eskişehir Tabipler Odası Yönetim Kurulu üyesi Seçil Biçer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü mesajında kadına yönelik şiddete dikkat çekti.

Umutların dile getirilebildiği 8 Mart dilediler
07 Mart 2017 Salı 17:11

Biçer, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kadına yönelik her türlü ayrımcılığın önlenmesi için  artık sadece kağıt üzerinde kalacak değişikliklerden farklı  tedbirler alınmalıdır. Kadını dışlayan, onu birlikte düşünme , birlikte üretme, birlikte eşit ve insanca yaşama süreçlerinden kopartan her türlü uygulama ve anlayışlara karşı birlikte mücadele etmek zorunluluktur.Şiddetin her türlüse; hayat tarzımıza, bedenimize, giydiklerimize, kaç çocuk doğuracağımıza, nasıl doğuracağımıza karışanlara; güvencesiz  geleceksiz, kayıt dışı merdiven altı  taşeron çalışmaya; evde verdiğimi emeğin yok sayılmasına; eşit eğitim  alma hakkımızın  engellenmesine ; tacizciye, tecavüzcüye  tekmeciye hak veren  söylemlere cesaret veren yasalara , iyi hal indirimine hayır diyoruz.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.