ULUSLARARASI ÇİÇEK FESTİVALİNİN ONUR KONUĞU ESKİŞEHİR

2015 yılında İzmir Enternasyonal Fuarına onur konuğu olarak katılan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İzmir’in Bayındır İlçesinde bu yıl 20.si düzenlenecek olan Uluslararası Çiçek Festivali’ne onur konuğu olarak davet edildi.

ULUSLARARASI ÇİÇEK FESTİVALİNİN  ONUR KONUĞU ESKİŞEHİR
22 Nisan 2017 Cumartesi 15:17

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Ziyarette, 20.Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin bu yıl ki onur konuğu davetini Başkan Büyükerşen’e ileten Sesli, “6 farklı ülkeden yaklaşık bir buçuk milyona yakın ziyaretçinin geleceği festivalimizde büyük parkları, başarılı peyzaj çalışmalarıyla yeşile büyük önem veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni onur konuğu olarak ağırlamak bizler için büyük gurur olacak” dedi.Büyükşehir Belediyesi kuracağı stant ile 3-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek festivalde Eskişehir’in tarihi, doğal ve sanatsal güzelliklerini festival ziyaretçileri ile buluşturacak. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.