TÜRKSOY'dan Vali Çelik'e ziyaret

TÜRKSOY Genel Sekreteri Kaseinov, Vali Çelik’i Ziyaret Etti Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ve Genel Sekreter Yardımcısı Fırat Purtaş, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

TÜRKSOY'dan Vali Çelik'e ziyaret
07 Ocak 2017 Cumartesi 12:23

Genel Sekreter Düsen Kaseinov’u ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Çelik, Türk dünyası ülkelerinin birbirine daha yakın olması adına yapılan çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Eğitim, sanat ve kültür faaliyetleri alanında Türk dünyasını teşkil eden insanların bir araya gelmesine önem verdiklerini aktaran Vali Çelik, ülkeler arasındaki güçlü bağların sonsuzu kadar sürmesini diledi.Türk dünyası ülkelerinin her zaman birbirine kardeş olduğunu ifade eden Genel Sekreter Kaseinov, herkesin dünya barışına ve insanların huzurlu bir şekilde yaşamasına katkı sunmasını istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.