TÜRKİYE’NİN HUZURA KAVUŞMASI LAZIM

Avrupa Birliği ve Devlet Eski Bakanı Egemen Bağış, Eskişehir’de Akil Gençler Platformu tarafından düzenlenen konuşmacı olarak katıldı.

TÜRKİYE’NİN HUZURA KAVUŞMASI LAZIM
25 Mart 2017 Cumartesi 14:21

Toplantı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bağış, toplantıda Cumhurbaşkanlığı Hükümet modelinin Türkiye’ye neler kazandıracağını anlatacaklarını ifade etti. Bağış, "Şu anda adeta bir fitne mıknatısı gibi işleyen ne başkanlık ne parlamenter ne mantık silsilesi yürütmeyen sistemin bir an evvel düzeltilerek Türkiye’nin huzura kavuşması gerekmektedir. Cumhuriyet tarihinde Atatürk’ten başlayarak bütün Cumhurbaşkanları, bütün Başbakanlarla sorun yaşamıştır. Bunun maliyeti de millete, ülkeye ve devlete olmuştur. Türkiye’yi bu yükten kurtarmak, Türkiye üzerinde oyun kurmak isteyenlerin bu fitne mekanizmasına son vermek için hep beraber 16 Nisan’da Türkiye’ye yakışır, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmamızın temellerini güçlendirecek adımları atacağız. İnşallah evet oylarıyla Türkiye’nin önünü açacağız" dedi.



 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.