TÜRK HALKI DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMIŞTIR

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Partili Cumhurbaşkanı sistemini getiren anayasa değişikliğinin oylandığı halkoylaması için oyunu Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlkokulu’nda kullandı.

TÜRK HALKI DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMIŞTIR
16 Nisan 2017 Pazar 12:43

Oyunu, ilkokulun 2238 No’lu sandıkta kullanan Başkan Kurt, daha sonra halkoylaması ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Türkiye tarihi açısından çok önemli bir halk oylamasına başladık. Umarım saat 17.00’de hiçbir sorun yaşamadan sonuçlandırırız. Türkiye’nin demokratik parlamenter sistem ile devam edip etmemesi noktasında oylama yapıyoruz. İnsanlarımızın yüz yıllardır devam eden parlamenter sistem geleneğini bozmayacağını umuyorum. Türkiye’nin demokratikleşmesi açısından da olgun bir biçimde kampanyanın geçmiş olmasını önemsiyorum. Türk Halkı demokrasiye sahip çıkmıştır.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.