TARAFTAR ES ES İÇİN NÖBETTE

Eskişehirspor’daki kaotik görüntü taraftarları bir kez daha harekete geçirdi. Yarın saat 17.30’da yapılacak olan kongrede henüz yönetim çıkmaması taraftarları endişelendiriyor.

TARAFTAR ES ES İÇİN NÖBETTE
05 Temmuz 2017 Çarşamba 21:59

Perşembe günü saat 17.30’da yapılacak olan kongre öncesinde yaşanan sessizlik taraftarları harekete geçirdi. Eskişehirspor taraftarları Eskişehirspor için nöbet başlattı. Nöbetin yarın kongre saatine kadar devam edeceğini belirten Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Taraftarın dışında kalan dinamiklerin de artık harekete geçmesi gerekiyor” dedi.

Ünlü ziyaret etti
 AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde nöbet tutan taraftarların yanına gelerek açıklamalarda bulundu.   Eskişehirspor’un kapanması gibi bir durumun söz konu olmadığını belirten Diri, “Eskişehirspor’un kapanması gibi bir durum söz konusu değil bir yapılanma olacaktır. Eskişehirspor kapanacak gibi bir düşünceye kimse kapılmasın. Görüşmeler var. Çok daha iyi olacağını düşünüyoruz. Görüşmeler var. Neticeye ulaşacağına inanıyorum. Şimdi çıkıp benim aday olma gibi bir durumum yok. Ama bu kulübe birileri çıkıp aday olması gerekiyor. Biz desteği isimlere değil Eskişehirspor’a veriyoruz. Herkesin bu işe destek vermesi şart. Eskişehirspor taraftarı olarak söylüyorum. Kimsenin masa altına girmesine gerek yok” dedi. Destek konusunda da açıklamalarda bulunan Ünlü, “Biz vereceğimiz desteğin ucunu açık bırakıyoruz” diye konuştu.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan TÜRKER - 7 yıl önce
Yazık çok yazık arkadaş koskoca şehir bir başkan çıkartamıyor yazıklar olsun olan o büyük taraftara oluyor.