TALİPOĞLU YAŞAMA VEDA ETTİ

Gazeteci Tayfun Talipoğlu İzmir'de kaldığı evde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Tayfun Talipoğlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TALİPOĞLU YAŞAMA VEDA ETTİ
21 Mart 2017 Salı 07:35

Talipoğlu saat 01.00 sıralarında Konak ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ndeki evinde rahatsızlandı. Evde bulunan bir arkadaşının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri Talipoğlu'na ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Talipoğlu, ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Tedavi altına alınan Talipoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Talipoğlu'nun cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.
Tayfun Talipoğlu kimdir?
1962, Kars doğumlu gazeteci eğitim hayatını Malatya, Eskişehir ve Ankara’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden 1983 yılında mezun oldu.Çok sayıda işin ardından Milliyet gazetesinde muhabir olarak başladı. 1995 yılında Bam Teli programını sunmaya başladı. Bu program uzun yıllar devam etti, öyle ki Talipoğlu’nun çeşitli tiplemeleri ve skeçleri yapıldı.Takvim, Yeni Yüzyıl, Cumhuriyet gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı. Aynı zamanda Ekim 2007’den beri UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olan Talipoğlu’nun bir çocuğu vardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.