SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR

İHH Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karadaş,Cem Küçük hakkında katıldığı televizyon programında söylediği 'Mavi Marmara'daki o manyak tipler' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAKLAR
21 Nisan 2017 Cuma 14:15

 İnsani Yardım Vakfı (İHH) Eskişehir Yönetim Kurulu Başkanı Musa Karadaş, ES TV'de Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. İHH’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Karadaş ayrıca,  katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara olayı ile ilgili söylediği sözler nedeniyle Cem Küçük’e tepki gösterdi. Cem Küçük, katıldığı televizyon programında, “Erdoğan’ın AK Parti’nin başına geldikten sonra Mavi Marmara’daki manyak tiplerle, kafadan İsrail ve Batı düşmanları ile kibarca yollarını ayırması gerektiğini” söylemişti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.