SİVRİHİSARLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Sivrihisar Sosyal Kültür Dayanışma Derneği ve Tepebaşı Belediyesi tarafından iftar programı düzenlendi.

SİVRİHİSARLILAR İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
23 Haziran 2017 Cuma 13:05

İftar programı Kur'anı-ı Kerim tilaveti ile başladı. Akşam ezanının okunması ile birlikte, Sivrihisarlılar hep birlikte oruçlarını açtı. İftar'dan sonra yemek duası ve tüm şehitler için hep birlikte dualar edildi. Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Arslan, Eskişehir'de 8’inci geleneksel iftar yemeği programını düzenlediklerini söyledi. İftar yemeğini Eskişehir'de geleneksel hale getirdiklerini belirten Arslan, “Katılımın yoğun olması bizleri çok duygulandırdı. Eskişehir'de Sivrihisarlılarla birlik ve beraberlik içerisindeyiz. İftarımız, tatlı bir sohbet muhabbet içerisinde birlik ve beraberliğimizin tavan yaptığı bir buluşma oldu” dedi.
Şair Necmi Günay da, 'Sivrihisar Koşması'nı okudu. Dernek yönetim kurulu üyesi Faruk Öz'de 'Hocam' isimli şiirini okudu.
İftar Programı sonunda Dernek Başkanı İsmail Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a plaket taktim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.