Sivrihisarlılar, Arslan ile ‘devam’ dedi

Sivrihisar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 2017 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı, dernek binasında gerçekleşti. Toplantıda yapılan açık oylamada İsmail Arslan başkanlığındaki mevcut yönetim güven tazeledi.

Sivrihisarlılar, Arslan ile ‘devam’ dedi
15 Mayıs 2017 Pazartesi 04:30


Toplantının divan başkanlığını aynı zamanda dernek üyesi olan Eskişehir Seyyar Tuhafiyeciler ve İşportacılar Odası Başkanı Sefa Şen yaptı. Dernek Başkanı Arslan, genel kurul toplantısında yaptığı konuşmasında, derneğin tarihçesinden bahsetti. Derneğin 1998 yılında kurulduğunu ve yaklaşık 20 yıldır Eskişehir’de faaliyet gösterdiğini aktaran Arslan, amaçlarının kent merkezinde yaşayan hemşerilerine ulaşarak hem ihtiyaçlarını karşılamak hem de birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade etti. Derneğin son iki yılda gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında da bilgi veren Arslan, ilk olarak mevcut dernek binasında yer alan lokalin ruhsat sorununu çözüme kavuşturduklarını söyledi. Geçen kongrede dernek binasıyla ilgili verdikleri sözü de hatırlatan Arslan, Sivrihisarlı hemşerilerine daha kaliteli hizmet vermek amacıyla tarihi Odunpazarı bölgesinde eski, iki katlı bir bina satın aldıklarını, bu binanın ilerleyen aylarda yıkılıp yerine yeni bir dernek ve kültür evi inşa edeceklerini söyledi. Yer alımı konusunda kendilerine destek verenlere teşekkür eden Arslan, ayrıca üye aidatlarına dikkat çekti. Arslan, maddi olanaklarının kısıtlı olduğunu belirterek, derneklerin ekonomik anlamda üye aidatları ile ayakta kalabildiğine vurgu yaptı.  
İsmail Arslan başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:
Asil üyeler: Zaim Zaimoğlu, Niyazi Koca, Faruk Öz, Necmi Günay, Ümit Kabakçı, Murat Yüzügüllü, Bekir Aydemir, Mustafa Tanyeli
Yedek üyeler: Yavuz Ayva, Fahri Ceylan, İ. Eren Akgözlü, Murat Türkyaman, Hayrettin Desticioğlu, Ahmet Koyuncu, Tevfik Bingül, Süleyman Eroğlu, Fatih Ugural
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat yüzügüllü - 7 yıl önce
Ayşe hanım teşekkür ediyoruz .