ŞİMDİ NE OLACAK?

Eskişehirspor Yönetimi bugün yaptığı toplantı ardından Genel kurul kararı aldı. 24 Haziran günü Cumartesi saat 10:30'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan kongre Es Es’in en kritik kongrelerinden biri olacak.

ŞİMDİ NE OLACAK?
09 Haziran 2017 Cuma 18:52

Yönetim tarafından Eskişehirspor resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Yönetim Kurulumuz, 9 Haziran 2017 saat 16:00’da Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde toplantı gerçekleştirmiştir. Yönetim Kurulumuz, 9 Haziran 2017 saat 16:00’da Vali Hanefi Demirkol tesislerimizde toplantı gerçekleştirmiştir. Bu toplantıda, Kulübümüzün yaşadığı süreci dikkate alarak, Tüzüğümüzün 20.maddesi gereği, “Olağanüstü Genel Kurul” kararı almış bulunuyoruz. Öncelikle, kararımızın Eskişehirsporumuza hayırlı olmasını diliyoruz. Amacımız, en kısa sürede ve en hızlı şekilde Kulübümüzün içinde bulunduğu durumdan çıkmasını sağlamaktır. Burada ifade etmek isteriz ki; Kulübümüzün Yönetimine ve Başkanlığı’na aday olmak isteyen arkadaşlara, Genel Kurul gününü beklemeden de istedikleri bilgileri vermeye ve aktarmaya hazırız. Kamuoyuna duyurulur”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.