Seyitgazi'de iftar buluşmalarının adresi Gemiç

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları, Gemiç Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Mahalle konağı önünde de gerçekleştirilen iftar programına, İdrisyayla mahallesi ve Akin mahallesinden...

Seyitgazi'de iftar buluşmalarının adresi Gemiç
10 Haziran 2017 Cumartesi 12:49

Eskişehir Seyitgazi Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar buluşmaları, Gemiç Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Mahalle konağı önünde de gerçekleştirilen iftar programına, İdrisyayla mahallesi ve Akin mahallesinden gelen vatandaşlarda katıldı.Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen iftar buluşmalarının bu sene dördüncüsü gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Kalın, "Rahmet ve bereket ayında, bugün iftar soframızı Gemiç mahallemizde kurduk. Bir dilim ekmeği birlikte paylaşıyorsak, bir bardak suyu birlikte içebiliyorsak, birlikte ellerimizi Yaradana açıp dua ediyorsak, bizden mutlusu yok. İftar soframız hayırlara vesile olsun" dedi.Gemiç Mahallesi Muhtarı Osman Sarı ise, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın ve ekibine iftar programı sebebiyle teşekkür etti.


Etiketler; #seyit gazi
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.