Sevgi Akmen güven tazeledi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Toplantıda mevcut başkan Sevgi Akmen güven tazeledi.

Sevgi Akmen güven tazeledi
25 Şubat 2017 Cumartesi 16:07

Taşbaşı Kırmızı Salon’da gerçekleşen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısına  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Azmi Kerman, siyasi parti temsilcileri ile davetliler katıldı.  Akmen, toplantıda yaptığı konuşmasına, kurucuları merhum Türkan Saylan’ı anarak başladı. Ülke gündemine ilişkinde konuşan Akmen, “Türkiye gibi demokratik hakların baskı altında olduğu, her türlü dalgalanmanın yaşandığı bir ülkede 28 yıl ayakta kalabilmek bir sivil toplum kuruluşu için önemli bir süre.  Önümüzde bir anayasa referandumu var. Geldiğimiz noktada yönetimde tek kişinin hâkimiyetine dur demek için diğer STK’lar ile işbirliği içinde olmak zorundayız. Görevimiz, öncelikle çevremizde ulaşabildiğimiz herkesi vatandaşlık görevini yaparak mutlaka sandığa gitmeye ve ülkemizin geleceği için doğru tercih yapmaya ikna etmek olmalıdır’’dedi.
Eğitimin durumu ve kadın cinayetlerine de değinen Akmen: ‘‘Çağdaş Türkiye’nin gelecek güvencesi’’sloganı il e etkinliklerini sürdüren bir kurum olarak daha çok sayıda zor yaşama dokunmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.  
Sevgi Akmen başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu:
Nur Sayıl, Oya Konuşkan, Nursel Börcem, Gönül Oğuz, Hülya Aksoylu, Halide Deniz
Denetim Kurulu: Mehmet Orhan, Gonca Dobrucalı, Halil Güraslan
Onur Kurulu: Murat Kayaoğlu, Aysel Çağıran, Sönmez Altuğer
 Genel Merkez delegeleri: Sevgi Akmen ve Aysel Çağıran


 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.