SES SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN HER ZAMAN ETKİLİ SENDİKASIDIR

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Şube Sekreteri Dr. Bülent Ağırel, geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarına kentimizdeki sağlık kurumlarındaki yetkili sendikaların kimler olduğu yönünde açıklamaların düştüğünü söyledi.

SES SAĞLIK EMEKÇİLERİNİN HER ZAMAN ETKİLİ SENDİKASIDIR
09 Haziran 2017 Cuma 14:49

Hastanelerde, diğer sağlık kurumlarında üye sayılarının belirlendiğini, hangi sendikanın ne kadar üyesi olduğunun ortaya çıktığını kaydeden Ağırel, “ Ama bu sayılara nasıl ulaşıldığı ya da bu sendikaların sağlık emekçileri için neler yaptığı, yapacağı soruları yanıtsız kaldı” dedi.
Ağırel, “ Sendikamız SES kurulduğu günden beri gücünü sağlık emekçilerinden alarak onların haklarını geliştirmek, büyütmek için mücadele eder. Kuşkusuz bundan sonra da sağlık emekçilerinin gerçek ve tek sendikası olarak mücadeleye devam edecektir. Bu anlamda hormonlu yetkili sendikalara rağmen SES sağlık emekçilerinin her zaman etkili sendikasıdır. Bu böyle bilinmelidir” şeklinde konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.